Fri kärleksspådom & grattis mitt hjärta...Grattis till alla er som har ett hjärta i kroppen. Speciellt till mina vänner. Det är faktiskt inte alla som har någon att hjärta så därför får du ett extra stort hjärta från mig :-) Det är alla hjärtans dag imorgon. På hjärtintensiven på HiA så har de fete fest ikväll...
Filmtipset för turturduvorna som ska mysa ikväll:
I hate Valentines day
En kärlekshistoria på Manhattan där en kvinnlig florist har som regel att gå på max 5 dejter innan hon måste dumpa killen. Men när hon träffar Greg (John Corbett) så märker hon att hon vill ha fler…

KÄRLEKSRITUAL FÖR KÄRLEKSKRANKA

Till denna ritualen behöver du venus rökelsen. Denna ritualen är lämplig att utföra på sommarsolståndet, vårdagsjämmningen eller tiden då månen håller på att bli full. Om du är kvinna är det extra gynnsamt att utföra den dagarna före din ägglossning och blanda ner lite av ditt könssekret eller mensblod i rökeleblandningen. Är du man kan du blanda ner lite av dina könssafter istället. Låt rökelsen torka innan du använder den. Tänk på att inte yppa något till någon utomstående om dina göranden.

Inledningsvis nedtecknar magikern/häxan  sin vilja på ett rött papper. I texten ska alla detaljer i det önskade resultatet i ritens syfte nedtecknas. Hur det ska börja, hur det ska vara och hur det eventuellt slutar. Du sätter dig ner och mediterar över detta. Din meditation ska rikta sig mot ditt mål och tilltänkta ”offer” starkt och fokuserat, du måste ha en absolut tro på det du gör.  Har du inge speciell i åtanke så uteslut föremålen på altaret som tillhört henne eller honom.

Ritualen inleds med att du tänder två röda ljus på ett altare (kan vara ett bord eller dyl.). Altaret bör ha en duk i rosa eller rött. Mellan ljusen placerar du ett foto, hårtuss eller något annat som får dig att tänka på ditt ”offer”. Under det vänstra ljuset placerar du din besvärjelse. Vid altaret ska det finnas en eldfast skål. Du tänder nu ljusen och rökelsen och inandas dess doft och tänker på din önskan..

Uppfylld av din önskan tar du nu och läser besvärjelsen.

 

KÄRLEKSBESVÄRJELSEN

Jag (ditt namn) besvärjer alla kärlekens makter att föra min tilltänkte till mig. Så min önskan må bli hans/hennes önskan  likaså. Jag spinner in dig i mina kärleks trådar så att du kommer att känna en åtrå efter mig. Häri kommer du att se min önskan såsom ur dina egna ögon och ta den till dig och göra den till din. Min viljas slägga slår upp porten till din själ och därinne planterar jag mina frön. När dessa börjar växa upp och blomma är min önskan slutligen din. Detta är min önskan: (här tar du upp den röda lappen och läser högt. I och med detta känner magikern/häxan hur önskan förflyttas till din önskade. Med detta känner du en befrielse från din önskan).

Slutligen bränner du det röda lappen och föremålet som tillhört ditt ”offer” (om du hade något). Askan av detta läggs i skålen och samlas sedan upp. Denna askan tar du med dig till någon högt belägen plats och kastar ut den i luften och utbrister: ”Må ske min vilja”.


Lämpliga venus (kärleks) rökelser är:  cinnamon (kanel), lavender, saffron, eller jasmine.

 


Screenshot från Fråga Olle dokumentären. Se under "tarot & kabbalah".

 

Ps. Kör en kärleksspådom med vår tarotlek Erotica Tarot, klicka här... Gratis naturligtvis för mina bloggbesökare. Det finns även en bok irl till vår tarotlek som du kan hämta här... Denna boken kan användas till alla tarotlekar. Så varsegoda mina spåkärringar :-)
Se en film om Erotica Tarot och hur den kom till (se ovan). Vi hade ett trevligt filmteam hos oss från Kajak produktion en hel dag för ett avsnitt i Fråga Olle...

Lycka till!Kommentarer
Postat av: pimpXprincess

Svar: Hur går det till?Rösta gärna på mig här: http://jagalskarjohanp.blogg.se/2010/february/veckans-blogg.html

Du kan rösta sex gånger och jag skulle verkligen uppskatta det! :)

2010-02-14 @ 14:47:20
URL: http://pimpxprincess.blogg.se/

Joina Dekenans af Gurudas på Facebook
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...