MC konvoj från Oslo till Utøya 26 Juli 2011Rivaliserande motorcykelgäng i Norge lade alla meningsskiljaktigheter åt sidan och förenades för att hylla minnet av offren på Utöya den 26/7.
Tusentals mc-knuttar åkte från Oslo och andra norska städer till stranden som vetter mot Utöya där de lade ner blommor och höll en gemensam minnesstund.
–Här fanns medlemmar i Hells Angels, Coffin Cheaters, Banditos och Outlaws som åker sida vid sida denna kväll – för första gången någonsin. Anders får det inte lätt i finkan. Att vanligtvis rivaliserande gäng la ner stridsyxorna är ett tecken på vad som kan komma att ske när Anders Behring Breivik placeras i fängelse.
–Vapenvilan kommer inte att hålla, men till och med motorcykelpoliser meddelade om sitt intresse att delta när de såg inbjudningen till minnesstunden på Facebook.
Tusentals mc-knuttar åkte från Oslo och andra norska städer till stranden som vetter mot Utöya där de lade ner blommor och höll en gemensam minnesstund.
–Här fanns medlemmar i Hells Angels, Coffin Cheaters och Outlaws som åker sida vid sida i kväll – för första gången någonsin. De här grupperna är inte vänner med varandra, sade en av deltagarna Henrik Bauer Larsen.
Han påminde om att det i varje gäng finns medlemmar som kände människor som dödades på Utöya.
–Vapenvilan kommer inte att hålla, men till och med motorcykelpoliser meddelade om sitt intresse att delta när de såg inbjudningen till minnesstunden på Facebook.Mitt manifest angående massakern...

Kommentarer

Joina Dekenans af Gurudas på Facebook
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...