MassakernDen norske galningen och rasisten har tydligen studerat Charles Manson och hans operation "Helter Skelter". Där de 1969 skulle skapa ett raskrig genom att mörda skåderspelerskan Sharon Tate och hennes vänner och sen sätta skulden på de svarta i samhället i ett försök att skapa ett raskrig.
Denna nya snubbe, som jag skämtsamt tidigare kallade en konservativ moderat pga av att det var sossar han sikta in sig på, ville lägga skulden av sina dåd på islam.
Sen är ju frågan om han verkligen var ensam. Det var en rätt avaecerad operation som utfördes, som dessutom visar på militär utbildning av något slag.

Både Sverige och Norge är aktiva i kriget i mellanöstern och om oljan. Men en attack på hemmaplan svider ju värst.
Sådana här dåd har inget att göra med islam. I Koranen uppmanas ingentans  till massaker. En sann troende springer inte runt och dödar folk, allra minst barn.

Den gripne 32-åringen Anders (FB profil) Behring Breivik ska enligt den norska tidningen Verdens Gang, hyst högerextrema politiska åsikter. Sajten Document.no har nu dessutom publicerat samtliga inlägg som den misstänkte massmördaren skrivit på forumet.
I ett par av dessa inlägg riktar den misstänkte massmördaren skarp kritik mot arbetarpartiets tidigare ledamot Gro Harlem Brundtland.
"Gro Harlem Brundtland definition av rasister är: "alla som har ett norskt pass är norrmän" ... Vilket innebär att även invandrare (med ett norskt pass) som tuggar qat hela dagen, slår sina fruar och skickar halv förmån för al-Shabaab ska ses som en norsk medborgare. [...] de är rasister och ska brännmärkas offentligt." uppger VG att han har skrivit.Hedra de döda och anhöriga till offren i Norge.
En tyst minut och internet tystnad.
Kl 20:00
2011 07 23Tidigare masskjutningar

Montreal, Falun, Virginia, Jokela, Kauhajoki, listan över masskjutningar är lång. Men Utöya är värst.

April 1982: Berusad polis i sydkoreanska Sang-Namdo skjuter ihjäl 57 personer och skadar 38 innan han tar sitt eget liv.

Augusti 1987: 27-årig fanatiker i engelska Hungerford skjuter ihjäl 16 personer, skadar elva och skjuter sedan sig själv.

Juli 1989: Efter att ha skjutit ihjäl 14 personer, däribland anhöriga, flyr en bonde i den franska byn Luxiol. Grips skottskadad.

December 1989: 25-årig man skjuter ihjäl 14 unga kvinnor på Montreals universitet. Mannen ska ha varit besatt av krigsfilmer och hyst hat mot kvinnor. Tar efter dådet sitt liv.

Juni 1994: Sju personer, fem kvinnor och två män, skjuts ihjäl i Falun av berusad fänrik som använder tjänstevapen.

September 1995: 16-årig pojke skjuter ihjäl 16 personer och sedan sig själv i franska Cuers. Upprinnelsen ska ha varit ett bråk med föräldrarna.

Mars 1996: 16 lågstadieelever och deras lärare skjuts till döds på en skola i skotska Dunblane. Gärningsmannen skjuter sig själv.

April 2002: 19-åring skjuter ihjäl 16 personer, varav tolv lärare, på en gymnasieskola i tyska Erfurt.

April 2007: En man öppnar eld på universitetet Virginia Tech i USA och dödar 32 personer innan han skjuter sig själv.

September 2007: 18-åring går in i sin gymnasieskola i Jokela i Finland och skjuter mot elever och lärare. Åtta dör innan han tar livet av sig.

September 2008: Massaker på yrkeshögskola i Kauhajoki, i Södra Österbotten i Finland. Gärningsmannen, en 22-årig elev, är en av elva som dör.

Mars 2009: 15 personer dör när en 17-årig före detta elev skjuter vilt på en skola i Winnenden nära Stuttgart i Tyskland. Han tar sedan sitt eget liv.

Juli 2011: Minst 85 personer dör när 32-årige Anders Behring Brevik skjuter besinningslöst mot deltagare vid Arbeiderpartiets ungdomsförbunds läger på Utöya nordväst om Oslo.
Den gripne 32-åringen Anders Behring Breivik ska enligt den norska tidningen Verdens Gang, hyst högerextrema politiska åsikter. Sajten Document.no har nu dessutom publicerat samtliga inlägg som den misstänkte massmördaren skrivit på forumet.
I ett par av dessa inlägg riktar den misstänkte massmördaren skarp kritik mot arbetarpartiets tidigare ledamot Gro Harlem Brundtland.
"Gro Harlem Brundtland definition av rasister är: "alla som har ett norskt pass är norrmän" ... Vilket innebär att även invandrare (med ett norskt pass) som tuggar qat hela dagen, slår sina fruar och skickar halv förmån för al-Shabaab ska ses som en norsk medborgare. [...] de är rasister och ska brännmärkas offentligt." uppger VG att han har skrivit

Kommentarer
Postat av: Linda

Vilket fint inlägg! Bra skrivet. Hoppas du har haft det bra! Peace & Love

2011-07-23 @ 17:03:39
URL: http://baduizm.blogg.se/
Postat av: christine

Har surfat lite på x antal diskussionsforum idag och har egenligen inte sagt så mycket, bara stående repliker som "om man på motsvarande sätt kallar alla västerlänningar kristna så kanske man kommer rätt i tillvaron och i debatt" och "det var inte alls någon annans fel" och "sopa med häxkvast går ju, men sopa så det går"samt Nationalism=När man har staten ensam som en gud,typ USA

Extremism och rasism;När man blandat in någon mer goja som särart, a Ku Klux Klan om ville bevara den vite amerikanens särart, detta om politiken..Om kondoleanserna så borde jag egentligen ha ågervecka på den kollektiva Facebookgruppen "tänd ett ljus för Norge och offren" som känns som ett tomt förtryckt beklagar sorgen kort så här i efterskott..

Möjligvis lämnar jag en personlig kommentar på min blogg, när den för mig lite surrealistiska händelsen sjunkit ner..

2011-07-23 @ 18:12:23
Postat av: G

Tackar

2011-07-23 @ 21:14:23
URL: http://gurudas.blogg.se/
Postat av: Arne Strand.

Here is the Gate to Hell.http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=3500000000000012&conference=10400000000000023&posting=19500000005921046Arne Strand.

2011-07-24 @ 12:55:34

Joina Dekenans af Gurudas på Facebook
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...