För övrigt......så satt jag satt och kollade in filmen "The hunger game" efter att ha läst om hur bra den filmen skulle vara i olika tidningar. Den skulle vara så cool för att huvudroll-innehaverskan skulle kunna visa djupare känslor tydligen. Jag somnade efter 45 minuter, så bra var den. Eller så berodde det på att jag var utarbetad? Får ge den en chans till sen kanske med min baby i myssoffan sen.

Jag har varit i blåsväder på ett internetforum efter att ha diskuterat om vilken människoras som var fulast på jorden.  Vi har alla samma färg på blodet och själarna är lika, men jag tycker ändå att folket från norden är snyggast utanpå. En högrest, blond och vacker ras, inga småttingar, som tex araber. Titta dig omkring. Ha. 
Varför kan man inte snacka öppet om sånt här likaväl som man pratar om olika djurraser?

Jag har diskuterat religion med en kvinna från Iran och vi kom fram till att religioner är skapade för trångsynta människor som behöver en form av mall att hålla sig till. Alla kan inte ta det till sig att det finns inget därute, bara stjärnor och ingen gud bryr sig om dig. Det finns inget helvete eller paradis.

Vi har nog haft årets varmaste dag här i Helsingborg...

Bildbevis:


Barfotabarn på bussen. 


Salut för våren.

Soliga och varma hälsningar från Helsingborg till er alla (både svenne och blatte :-)!!!

Kommentarer

Joina Dekenans af Gurudas på Facebook
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...