Min påsks passerade revy i bilder...Påskbuffén vi bjöds på jobbet. Yummie. Jag fick i mig tre landgångar :-). Jag fick med mig fem kokta ägg till mina katter också, vilket de kräsna små liven faktiskt gillade.Jag och en kollega på jobbet hann med att göra lite smärttester på varandra. Hon hade varit på en specialkurs om just smärta. Jag tror jag har rätt hög smärttröskel, då jag utan att spela tuff knappt märkte av vissa test som det var förväntat. När det gjorde skitont på en annan så kände jag bara stickningar och domningar av vissa test.
Hmmm...På hemvägen idag så mötte jag en av mina arbetskollegor (från nattpassen) som exktraknäckar som ordningsvakt mellan varven på diverse barer och denna gången jobbade han där Elfborgs klacken laddade upp inför matchen. Men det var lugnt :-)
HiF mötte Elfsborg (hello Lita) idag i fotboll och jag gick och sjöng "AiK, Aik". "Asch, han är från rättsspyk", skojade vakten Fel stad och fel lag typ, eehh...
Jag lovade han att inte lägga ut en bild där han kan identificeras.

Matchen pågår just nu och du kan läsa direktrapporteringen från matchen här... Även om alla vet att HiF piskar Elfsborg lätt. He he.Även påskakärringarna lufsade hemåt i eftermiddags.Lapp uppsatt i min portuppgång. 

Man hinner inte vara borta en helg på jobb förrens busfröna hade levt rövare på min gård. Men iof inget inbrott i mitt källarförråd denna gången.
Senast i veckan sa grannfrun att det blivit så lugnt och skönt i området. Daa..

Kommentarer

Joina Dekenans af Gurudas på Facebook
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...