Orber granskas av X-philes panelen


Orber - En Studie Av Ljusfenomen / Orbs - A Study Of Light phenomena (Swedish).
Läs mer om själva filmen här...Min kvinna får alltid med orber när hon fotograferar sin katt Charlie. Kan det vara så att katten varit med om något traumatiskt tidigare i sitt liv och detta är någon form av skyddsväsen? Katten kommer från ett katthem nämligen, så därför vet vi inte så mycket om hans liv. Orbsen syns mest när Charlie fotograferas.


Hennes son monterar klätterställning och hon som fotograferade var allmänt irreterad under fotosessionen. Nu vet vi varför, ivriga orbs susar runt. Pojkens ansikte är cencurerat för att skydda hans identitet.

Tidigare blogginlägg om orbs

Orb invasion
Under Röda kvarn i HBG
Min avhandling om fenomenet Orbs, pdf fil.

Ps.
Är du öppen för det paranormala? Gå med i FB gruppen Skymmnings-zonen

Kommentarer
Postat av: G

Orber - En Studie Av Ljusfenomen / Orbs - A Study Of Light phenomena (Swedish)Först och främst; för att se fenomenen någorlunda rekommenderas att du / ni väljer 1080p i upplösning. Filmen är uppskalad från en två år gammal divx-fil (640x352) ända upp till 1080p (1920x1080) vilket kan märkas något här och där. Men i det stora hela så blev det en väldigt lyckad uppskalning till "HD" där saker och ting syns tillräckligt bra. Så återigen, välj helst 1080p när ni ser filmen.Denna film spelades in i slutet av 2007 och början av 2008. Syftet var att med hjälp av en infraröd (nightvision) kamera och diverse andra metoder (såsom att prata, be och skicka tankar) försöka locka fram energier / orber och få dessa fenomen på film. Jag ville se hur pass långt jag kunde gå i det hela, då ämnet alltid har intresserat mig.Platsen där allt filmades (och där jag lyckades locka fram allt det här) var i mina föräldrars hus. Jag kan tillägga att jag faktiskt bodde där själv just då.

Jag kan inte minnas exakt hur länge jag höll på med att experimentera kring det här.. det enda jag minns är att jag blev VÄLDIGT sjuk tillslut (där inte ens antibiotika eller andra läkemedel verkade ha någon verkan). Jag mådde väldigt dåligt i en månad. Sedan dess har jag hittills aldrig tagit upp "kampen" i mitt forskande. Vad eller varför jag blev så här sjuk, det är i slutändan upp till var och en att tro på. Själv tror jag helt klart att man kan bli påverkad både positivt och negativt av energier.Ni kommer under filmens gång se att jag använder mig av olika redigerings-metoder för att man ska kunna se fenomenen så bra som möjligt. Det här görs dock såklart endast efter att man har sett det hela i dess originalutförande först.Slutligen; jag har helt valt att enbart tillåta vissa kommentarer på den här filmen. Jag filmade helt i eget personligt syfte / intresse och jag anser att jag inte är i det minsta behov av diverse naturvetenskapliga förklaringar till vad det skulle kunna vara förutom någonting som bara infrarött ljus (och kattens ögon i det här fallet) verkar kunna fånga upp. Jag har dock så gott det går försökt utesluta alla möjliga rationella förklaringar men mer om det går att läsa i filmen.

Kommentera gärna så bedömer jag därmed om den publiceras eller inte.Samtliga klipp i filmen sker i kronologisk ordning, skall tilläggas.

2012-04-17 @ 20:54:24
URL: http://gurudas.blogg.se/

Joina Dekenans af Gurudas på Facebook
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...