Tack för du släckte lågan som brann...


Tack för att ni släckte, fortsätt ta hand om jorden 

Lördag den 28 mars klockan 20.30-21.30 släckte världen för klimatet. Stort tack till alla hundratals miljoner människor som genom denna symbolhandling var med och visade makthavarna att de måste ta klimatförändringarna på allvar!Udda påskdygn

 
Dessa änder var oskyldiga till krocken. Två lokala tiggare jag mötte på Ängelholms stortorg härom dagen när jag besökte butiken "Ormar och sånt".

Jag upplvevde ett märkligt lördagsdygn. På väg till jobbet på morgonen så var det någon som hade hoppat  framför ett tåg, notera en lördagsmörgon runt 06:30. Jag kom drygt en timme försent till jobbet och åkte ersättningsbuss dit. Vad häner just vid mitt säte? En stor gräsand flyger i i rutan. Har ingen möjlighet att kolla den.
 
På vägen hem 21:15 från Malmö. Jo, en människa till hade hoppat framför mitt tåg. Byta tåg till buss igen. Jag stannade  till några timmar på "afterwork" och lite skön metal och trevligt folk på Club Trainwreck i Lund. Och jag hade en massa fläsben hem till mina sköldpaddor i min ryggsäck samtidigt. Dessa fick jag på jobbet. Lite sjuk ironi "tåg död och en hög med köttben".

Vårpremiären var i lördags för Club Trainwreck. Lite metal mingelbilder...

 
 Jag svär, det är samma mysiga energi med metal crowds som punk tidintervallen var.
 
 
De tackade mig för att jag kallade deras metalband "Jönssons bilservice"

 
Banden sålde T-shirts och musik i sitt stånd..
 
 
Baren.

 
Barhäng med bl a Mortishia

 
 
Hot metal mamas

Banden som spelade var...

Scandal Circus är ett hårdrocksband från Helsingborg vars musik bygger på tunga riff med sväng blandat med en stor dos catchiga refränger som alla kan sjunga/skråla med till.
Utöver detta kryddas det med en stor portion glädje, humor & galenskap! 
Debutalbumet släpptes 2012 genom Melody Music.

Hösten 2014 har ägnats åt att spela in skiva nummer 2 vilken kommer att släppas under början av 2015. 

https://www.youtube.com/watch?v=-XFYoyexe9Y


Allie Hazzard är ett nytt band ifrån Malmötrakten med ett klart mål på att röja loss!
Trotts den korta karriären har bandet varit i Polen och lirat runt en del i Skåne.
I samarbete med Adde Zäta från Crazy Lixx har dom lyckats få ihop 4 singlar och är redo för mer!

https://www.youtube.com/channel/UCC5pds4_W4uoQc8Xsvi440g


Liar Thief Bandit är ett nytt rockband från Malmö med ena benet djupt rotat i 70-talet, den andra stadigt belägrad i 90- och 00-talets garage/punk/rock-våg. Kiss, MC5 och Stooges möter Hellacopters, Danko Jones och Rival Sons. Mer energiskt än så här blir det inte!


Club Trainwreck, klubben  skapad av sångerskan i Godasses. Läs intervju.
 
Kategori "Mingel och sånt"
 
Annonsera ut era evenemang på "Was up".
 
 


The twilight-zone wants you...Skymningszonen
 


City mingelJag var och minglade/yrade på Helsingborgs stora Ikea idag och gjorde ett fynd för endast 29:-.
 
Tack Kamrad.

Finn mer spännade mingel inlägg här...
 


Dragon noir


Läs om ouijaboard här...

Jag kan ibland sitta och titta på omgivningen eller TVn och känna mig som jag var en ande eller ett annat väsen och studera och observera människor och ler lite åt allt de strävar efter och allt som plågar eller glädjer dem. När man ser det tillvaron från den vinkeln så få man ett annat perspektiv på allt.

En kosmonaut som var i en omloppsbana runt jorden och tittade ner på jorden kunde beskriva det så här "Man ser inga länder eller gränser, man inser att hela jorden är ens hem och vi måste lära oss att se till henne lite bättre. Allt i naturen klaffar perfekt ända tills människan griper in.
Man borde låta alla sura och griniga politiker få testa att komma upp här och kolla ner på vår planet. Man förändras definitivt andligen."

 


Stenad


Jag var nere vid havet igår och samlade lite fina stenar till min och sköldpaddornas utedamm. Jag hade en del stenar i min ryggsäck och när jag visade upp väskans innehåll när jag handlade så sa jag till den Danske kassörskan att det är bra att ha stenar hemma när man ska bli stenad. Men om du inte sett något vårtecken så kan du ta detta som ett. Snart är det dags att flytta ut mina paddor dit. Jag känner mig övervakad av dem om kvällarna när de ligger och solar i inomhusterrariet.

Faktum är att det  har en grundande- och jordande effekt med vanlig gråsten att tex. ha hemma i en vacker skål vid kanske sovrummets nattygsbord. De har en rogivande effekt.

Apropå övervakad så spökar det lite på min arbetsplats. Det är en stark känsla över att något kollar in genom fönsterna på kvällarna. En kväll hörde jag klart och tydligt tom när något i tunna luften kallade min patients namn. Både han och jag reagerade och tittade upp.

 
Jag åker numera mycket tåg och speciellt mycket i Malmö. Häromdagen stormade tullen och polisen tåget och slet ut en stackare. Den söta biljettkontrollanten nämnde senare att hon tyckte det var spännade. Jag sa, men det var nog mindre spännande för han de grep.
 
 
 
 
 
 Ha en fin helg.


Viktig info om fb sidor

 

From. den 1 maj kommer ni inte att få rss artiklar och nyheter på startsidorna  på alla fb sidor/grupper jag är admin. för.

Man får kllicka på en knapp i menyfältet med namnet "RSS/blogg" för att läsa alla de externa inläggen.

Detta innebär att många inlägg på dessa fb sidor kraftigt kommer att minska.

Jag uppmanar dig att gå med i gruppen "Freaky stuff" och annonsera ut dina inlägg och jag som admin kan hämta dem och lägga ut ditt inlägg i rätt facebooksida.

Surfa till fb-gruppen "Freaky Stuff"...

https://www.facebook.com/groups/492394860846600/

 Läs mer om orsaken på fb sidan "Sociala medier"...

https://www.facebook.com/pages/Sociala-medier/192160950842632 Sommartider, en påminnelse i helgenGlöm nu inte att ändra dina klockor...
Under natten från lördag 28 mars 2015 till söndag 29 mars 2015  Ställ fram klockan en timme kl. 02.00 till kl. 03.00. 

En timme mindre = alltså en timmes mindre sömn! Har lite sympati för de som jobbar den natten. *Grrr*

Jag och Limme från HBG  bandet Ei mour mantra i sommargräset.
 
 
 


Påska runt med riset?


Fröken Illra illrar runt. En av de jag är PA för.

Jag kommer vara i Rostock över påsken med jpbbet. Tre dagar med lön och allt betalt. Eeeh.

 
Mina tankar går till Tunis och någon jag känner.

Någon mer än jag som reflekterat över att IS egentligen är en magnet för unga psykopater och inget har att göra med islam.
Vadå skjuta hej vilt ner oskyldiga människor? Lär dig se psykopatens mönster...

Deras minister funderar på att införa allmän värnplikt i Tunisien nu. Som vi hade i Sverige än gång och kanske får igen. Man måste ju kunna ge tillbaka på flabben. Aiight?

Fotokollage på Ribban ;-)Västra hamnenHamnen

 
Limhamnsvägens gåsapågar.

 
Ribban av ribborna på Kockums gamla industriområde. Vad för ribba trodde fröken jag menade? Snuskfia ;-)Gammal tall med stora kottar.
 
 
 


Låt även fåglarna ha en fridfull påsk

Våga använda naturens fjädrar du finner ute.

Påskens färgglada fjädrar kan komma från plågade fåglar. Varningen kommer från djurrättsorganisationen Djurens Rätt som uppmanar till annat pynt i påskriset.

Fjädrarna kommer ofta från kalkoner i Kina eller Nordamerika som enligt organisationen i vissa fall behandlas illa, rapporterar SVT Nyheter.

– De lever under ganska hårda förhållanden. Det vi vill är ju att man ska köpa in syntetiska fjädrar i stället men det finns ingen efterfrågan på det, säger Amanda Bengtsson, konsumentansvarig på Djurens Rätt, till SVT.

2009 stoppades försäljningen av påskfjädrar i flera butikskedjor efter larm om djurplågeri när dun och fjäder rycktes från levande fåglar. Det var TV4:s program Kalla fakta som avslöjade omfattande djurplågeri bland dunproducenter i Polen, Ungern och Kina.

 


Tack för att du föddes Selma:-)
 


R.I.P.


Vila i frid Elin. Det var en annan sort Spice som tog dig.

 


Jag är stolt över mina kreaktiva vänner...

Stefan Noreman och Lisa Lindmark ska spela in en dramatisk kortfilm i sommar som handlar om en kvinna som blir galen när hon har PMS hahahaha ... Här är ett av soundtracken till filmen som förmodligen kommer heta Psykogirl och innehålla mycket blod och slem . Smiley smile ...
 
 Beware...
 


Om allt går bra så hittar du den även här i bloggen sen... Vi kungjorde filmen lagon till internationella kvinnodagen.


En scenbild ur filmen.Vive le rock


Jag tror jag är lite kär...


... i Malmö. Jag blir visad runt i Malmö stad, det riktiktiga Malmö som tyrister eller "utomsockens" sett. Småbåtshamnen i Klagshamn. 


Klagshamn stranden. Stranden är egentligen inte naturell. Sanden kommer från deras nedlagda stenbrott. Du ser även Öresundsbron. Jag frågade om det är många som tar livet av sig med bron som hjälpmedel. men nej, det är svårt att komma över räcket och det är kameror överallt och sen har de en broavgivts central. Det kostar 150:- att köra över med bil, det går även tåg över bron. Tradigt nog så ahar Malmö-Köpenhamn ingen färja längre. Jag tycker att det har sin charm med färjor dock. sitta med en pilsner och spana och filosofera ut över havet. Nu susrae man över sundet med tåget på 10 minuter istället.
Idag lyckades jag bli blten av en inbrottstraumatiserad lejonhund. Men ingen fara. Är rätt van vid alla djur och den mådde inte så bra efter att nyligen blivit misshandlad av tjuvarna.

 
Ser du Turning torso Sveriges och Nordens högsta skyskrapa. När man står härute så inser man att malmö inte är så attans stor stad. Men tillsammans med Köpenhamn så finns det 3 miljoner människor, enligt en Rögle ishokey supporter.


Vidkraftverk i sundet.

 
Vänligt bemötande på sjukstugan med texten "Hej, hoppas vi slipper ses sen".

 
"Fire in the hole". Chill out på kvällen.
Det andra MalmöBunkeflostrand och lilla- och stora Öresundsbron. Förmiddag.


SJV


Tiggarna i Malmö är riktigt grymma ;-)
God natt


 
 
 


DjursjukhusetHon är sju år och nyligen steriliserad. Hon har varit skendräktig flera ggr innan och den lilla nakenhunden är en hane och det kanske inte vore så lyckat om dessa fick valpar ihop. Nu ska hon slippa stygnen och tratten. Men hon är livrädd för djursjukhuset och får bäras in.
 


Vår blå planet


Metrokarta till Den blå planeten. Ni som känner mig vet vad jag tycker om och jag delger lite helgbilder från Den blå planeten som jag besökte via jobbet, Helt klart värt ett besök, bara några stationer från Malmö central. Nordeuropas största akvarium har över 20.000 djur och sju miljoner liter vatten.

Kriget drabbade akvariet,
Samma år som Danmarks Akvarium öppnar bryter andra världskriget ut. Kriget leder till att det blir omöjligt att importera fisk. Ändå lyckades man att hålla akvariet försett med djur, dock blev artvariationerna mindre.

Sommaren 1944, mitt under brinnande krig, drabbas Danmark också av en generalstrejk. För Danmarks Akvarium är detta en katastrof, eftersom det innebär att akvarierna blir utan strömförsörjning.

Med direktör Mogens Højgaard i spetsen tvingas nu personalen att försörja akvarierna med syre via pedalkraft.
Läs akvariumets fantasiska historia...Jag var i lördags och besökte Den blå planeten i Kastrup och delger dig lite bilder här. Hela bildserien  finner du i facebookgruppen Raptor...


Utanför planeten..

 
 
I Danmark heter rödbukad piraya röd piratfisk. På riktigt :-)


Kom nu och tvätta fötterna.


Pirayas sett från ovan.


Beachparty with my baby. Afrikansk dvärgkrokodil
 
 
 

Fuck Melo. We rocks.

 
Denna gäddarten kan ibland köpas i djuraffärer och då är de 10 cm. men ingen säger att de kan bli 1.20 meter och äta upp en labrador när de är vuxna.

 
Fatta hur stort haj- och rock akvariumet var.

 
 
Hammarhajen har havets bästa sensor som fångar upp elektriska impulser via sitt breda huvud.

 
Man kunde gå i undervattenstunnlar i det stora akvariumet.
 
 
 
 
Sjöhästarna förlät mig för att jag av misstag råkade använda blixten en gång.

 


See you later aligator.

 
Var annars än i Danmark kan man få en starköl till sina hamburgare på Burger Kings? Kastrups flygplats.


 
Hyllies köpcenter.

 
Helsingborg calling me  back to the underground.

Hela bildserien  finner du i facebookgruppen Raptor...

 Pöss.


Tre dygnsbilder.06.12

 
19:30, Lite mys med Bobby ;-). Liknar min avlidna Whiskey lite.

 
23:30 hemma och sen upp igen 04:54. 14 timmarsarbetspass. Men 130:-/timmen plus ob. Hinner knappt blogga, men ska till den Blå planeten i helgen och lovar fantastiska bilder.

Gäsp amigos.
 


Kommunikation på ett "högre" plan


Jag följde med en till en skönhetsbehandling, jag behöver ju naturligtvis ingen. Vad skådar mitt öga och kom fram till?

Men ser ofta tjejer sminkar sig i kolletivtrafiken på väg till jobb eller skola. I morgobitti så perkele tar jag med min laddnigsbara rakapparat och rakar skäggstubben i flabben på tåget ner till Malmö och jobbet.Skylt i en skönhetssalong i Malmö ägd av ett pakistansk par. Naturligtvis hade butiken de obligatoriska tiggande EU medlemarna utanför.

Annars har jag ordnat facebook profiler till två personer i dagarna. Bl a. min gamle fader och till en med funktionsnedsättning.
 
Nu är det bäst man passar sig vad man slänger ut sig på fejjan. Fassan är där nu också...Gimmie som aligator wine now.
 


Viktig information på offentlig toalett i HBG

 
 
 


Malmö


Malmö city by night
 


Malmö by day. Bunkeflostrands Afrika park.

  
 
 
 
 


Nya vyer som PA

Jag har börjat jobba som PA till en man som fått ataxi av sin MS. Var tvungen och läsa på om ataxi. Ytterligare en elakartat sjukdom som drabbar relativt unga människor. Malmö. 130:-/tim.Överkursen om...
Turning Torso är 190 meter högt. Konstruktionen bygger på nio kuber med fem våningsplan i varje. Mellanvåningarna medräknade är det totalt 54 våningar. Varje våningsplan har omkring 400 m² boyta. Det finns 147 lägenheter från kub tre till kub nio. Med sina 190,4 meter är Turning Torso det näst högsta bostadshuset i Europa, efter 264-metersskrapan Triumfpalatset i Moskva. Varje våningsplan består i princip av en kvadratisk del kring kärnan, samt en triangulär del som delvis bärs upp av ett utvändigt stålbärverk. Hela konstruktionen vrider sig 90 grader på sin väg upp. En tvåa kostar mellan 10 000 till 30 000:-/månad i hyra. Man kommer inte in i byggnaden om man inte har koder. Men de arrangerar guidade turer för 195:-. På morgonen den 18 augusti 2006 utförde stuntmannen Felix Baumgartner ett så kallat BASE jump (Building Antenna Span Earth) från Turning Torso. Han hoppade först fallskärm från en helikopter och landade på byggnaden, tre minuter senare hoppade han från byggnaden och landade på marken nedanför. Där blev han upphämtad av en väntande motorcykel. Denna tog honom till en motorbåt som förde honom vidare över till Danmark. Detta hopp blev uppmärksammat i media över hela världen.


Nu lämnar vi hästens år och går in i getens den 19/2.

 
Det kinesiska året följer månens faser istället för solen. Detta gör att det nya året inte börjar den 1 januari utan någon gång mellan 20 januari till 20 Februari. 

Kinisisk horoskop-Ming Shu

Det kinesiska horoskopet som baserar sig på tolv djur. Det kinesiska horoskopet sträcker sig över 12 års perioder och varje år har ett djur. Betyder ordagrant ”bestämning av ödet”. De tolv djuren är: råttan, oxen, tigern, kaninen, draken, ormen, hästen, geten, apan, tuppen, hunden och grisen.
Ingen vet med säkerhet hur det kinesiska horoskopet kom till, men inte oväntat finns det en legend om dess tillkomst. En legend som är mycket charmig, även om den knappast är vetenskapligt trovärdig.

Fem århundraden före Jesu födelse skickade Buddha en inbjudan till alla djuren i
sitt rike att komma och fira nyår tillsammans med honom. Av någon anledning, som
inga andra än djuren själva kan förklara, dök bara tolv av dem upp. De tolv
anlände i följande ordning: råttan, buffeln, tigern, kaninen, draken, ormen, hästen, geten, apan, tuppen, hunden och sist av alla, grisen.

Lycklig över att de hörsammat hans inbjudan visade Buddha sin tacksamhet genom att förära varje djur ett eget år, uppkallat efter dess namn. Dessutom skulle alla människor som
var födda detta år ärva djurets egenskaper. Råttor till exempel är charmerande
och opportunistiska, medan Hundar är ängsliga och lojala.

Till skillnad från den västerländska astrologin, som bygger på solens och
 stjärnornas rörelse, använder sig kineserna av måncykeln. Varje måncykel består av tolv månader, plus en extra månad var trettonde cykel, vilket innebär att det kinesiska nyåret aldrig infaller på samma dag. 
 
Getens år - 19 februari 2015 – 7 februari 2016: Jord. 

Getens år

Getens år inleds, fortsätter och slutar i total endräkt, för enligt kineserna är Geten fredsbudbäraren. När det är dags för Getens år visar det sig att luften går ut krig och andra internationella kriser från tidigare år. Både världsomspännande och personliga kriser får sina lösningar, tack vare Getens förmåga att lugna och pacificera. Däremot är det gott om skandaler, skvaller och allmänt käbbel under året. Det rör sig inte om några stora och världsomstörtandehändelser, utan om små skärmytslingar som snart är över och lika snabbt glömda. Men även om tungviktarna lyser med sin frånvaro under Getens år, betyder det ingalunda attåret är fritt från stora sporthändelser. Trots att det aldrig hålls några Olympiska Spel under ett Get år, så behöver man bara öppna vilken rekordbok som helst för att upptäcka hur många världsrekord som Geten inspirerat till.

Det är ett utmärkt år för att söka upp gamla vänner och för att besöka släktingar som bor långt bort. Ja, det är i själva verket ett bra år för allt slags familjeliv - det är rätt tid att gifta sig, få barn och också för att roa sig en smula när tillfälle ges. Men ansträng er inte extra, utan ta allt som det kommer. Nu är det också rätt tillfälle att fylla sitt hem med vackra saker och målningar, att ställa inbundna skinnband i bokhyllorna, att lägga äkta orientaliska mattor på golven och att proppa vinkällaren full med årgångsviner och de bästa portviner som går att få för pengar. Under året kommer det att komponeras och spelas underbar musik och på teatern kommer skådespelareliten att skämma bort publiken med oförglömliga rolltolkningar.

Däremot är detta inte rätta året för några mer långfristiga planer och projekt. Tala gärna om fred, men investera inte ditt livs besparingar i något industriprojekt. Lämna aktiebörsen åt sitt öde. Drick väl tempererat vin under den långa heta sommaren, ät massor av choklad och skvallra natten lång. Under Getens år ska vi låta våra instinkter leda oss till det Goda Livet.

 

Getens personlighet

Av alla de tolv tecknen i det kinesiska horoskopet är Geten det mest utpräglat kvinnliga. Geten röner stor respekt för sitt blyga och timida sätt och för sitt sinne för humor, men framför allt hyllas hon i rollen som fredsängel. Det finns inget fientligt drag hos Geten och när hon någon gång uppträder aggressivt är det bara om hon kan återställa fred, harmoni och balans. Skulle du trots allt stöta på en rasande Get, kan du vara övertygad om att hennes ilska riktar sig mot någon orättvisa. Varhelst det är fråga om en konflikt, vare sig den utspelar sig ute i den stora vida världen eller hemma i den egna lugna vrån, är Geten snabb att reagera på den. I livets stora spel, som vi alla deltar i, ser Geten sin roll som domarens, och hon avskyr falskspelare. Hon är med andra ord något av ett världssamvete. Geten älskar att befinna sig i händelsernas centrum och för henne är det lika naturligt att vara medelpunkten, som det är för fisken att vistas i vatten, något som bland annat gör henne till en fantastisk värdinna. Ingen kan som hon få sina gäster att stortrivas, med festligt dukade bord, där silvret glittrar som guld och blommorna doftar förföriskt sött. Och skulle du ha någon lukullisk (mycket läcker, utsökt) nyck, är ingen beredd att göra sig större besvär än Geten för att försäkra sig om att rätten serveras precis som du vill ha den. Vill du ha din omelett utan ägg, behöver du bara ge din Getvärdinna en vink om det så ordnar hon det. Och herr Get är ingen dålig festarrangör han heller.

Människor födda i getens tecken är väna, snälla och väldigt, väldigt empatiska. De är den typen som lätt oroar sig och de är nästan lite rädda av sig. Geten strävar efter att få det lugnt och tryggt omkring sig, den är rädd för problem och konflikter. Trots detta har de en egen vilja och det är inte så lätt att tjata på dem och få dem dit man vill, nej, de är rätt så envisa. Om det skulle uppstå en konflikt är de även ganska bra på att lösa situationen på ett bra sätt. Getter är ofta lite tystlåtna av sig, de utstrålar ett lugn som kan smitta av sig på andra. Man får ro och blir glad av att umgås med dem. Det märkliga med folk som är födda i getens tecken är att de har förmågan att lyckas med mycket trots att de är så passiva till naturen. De är mycket familjekära och barnkära och gillar att pyssla i hemmet. Getter tycker också om sällskap av vänner men helst på en lugn nivå – att vara mittpunkten på en fest är inget för dem. De gillar att försvinna i mängden och gå med strömmen. De jobbar bra i grupp och tycker inte så mycket om att ta på sig ledarroller. Är man född i getens tecken tror man att lugn och ro kommer att bringa en lycka och det gör också att man mår bra rent fysiskt. Geten är konstnärligt lagd och dras till det minimalistiska, tidlösa och eleganta. De har god smak och tycker om att ha det snyggt omkring sig. Samma sak när det gäller kläder, de är alltid noga med hur de ser ut och är duktiga på att välja en vinnande outfit till ett inte alltför högt pris. Vidare är personer födda i getens tecken ganska passiva och lite sentimentala. Om du möter en get som ser lite ledsen ut, försök att pigga upp honom eller henne med glatt humör!

Räkna ut villet djurtecken du är född i...

http://gurudas.se/webbtarot/horoskopet/horoskop.html


Välkommen in i getens år.


80 år

 
Idag fyller min fader 80 år och är ok i kropp och knopp :-)

 
Han har överlevt fyra skilsmässor, legat i koma i 8 månader med en allvarlig ryggskada efter en mc-olycka, två hjärtoperationer, två njuroperation, 2:a världskriget, dataåldern, uppfostrat 9 ungar, båda egna och adopterade, 
haft nio butiker etc. etc.


Åttio och still rocking.

 


Så brudar nu slipper ni det gråaktiga...


Nu kan ni spara era biopengar när ni sett denna snabbversion av "snuskfilmen"  ;-)

Samma dag den finns streamad så hittar du den på facebooksidan Filmffreaks....
 


Goda nyheter för alla filmälskare

 
Filmnytt

Förutom att kunna bläddra bland hundratals filmer och tv-serier, så finner du nu filmnyheter och trailers på kommande filmrullar på facebooksidan Filmfreaks.  
Filmfreaks har nu direktlänkar till tre stycken aktörer som bjuder på gratis och laglig streamad film direkt från nätet. Hittar du en film du vill se så klickar bara du på den så kommer du till rätt film och sida direkt. Allt är streamat och klart. Okey, okey inget går emot att sjunka ner i biografernas sköna fåtöljer i mörkret, men så länge det är hutlösa priser för att gå på bio så tror jag inte man lyckas strypa alla sidor som bjuder på streamat.

Sätt på popcornmaskinen och bädda ner dig i filmsoffan.

Dessa aktörer ger nu direktlänkar till sina filmer via Filmfreaks...

 
Väl mött på Filmfreaks, egentligen den smartaste filmsidan på fejjan.


Tydligen så har jag ett hjärtaHjärtegåvor från min hemliga beundrarinna :-)

Är det någon "botaniker" som vet vad för kaktus detta är?Vi skckar ett hjärta till alla som behöver det. Hej HiA.
 


 


Fredagen den 13:e bilderVårtecken, fredagen den 13:e på Helsingborgs kyrkogård.

 
Dagens jobbsök annons. Fredagen den 13:e på gymmet.
 
 
 


Valentine filmen

Idag bjuder vi upp alla romaniker på  en bra film. Den tokiga "grottmannen" spelas av Samuel L Jackson. 

Filmen fick GGGG av fem möjliga
The cavemans Valentine. Svensk text.
En uteliggare bestämmer sig för att ta reda på vem som mördat en ung pojke och få gärningsmannen ställd inför rätta.

Glöm inte bort din hjärtevän nu lördagen den 14 februari på Alla hjärtans dag!

Har du ingen aktuell hjärtevän anmäl dig till facebookgruppen "Nya vänner" och bjud in henne eller honom du är intresserad av...

Ha det så trevligt ;-)


Joina Dekenans af Gurudas på Facebook
Spådomsorakel


Blogg besökare:
Totalt:
Denna månad:
Veckans nyfikna:
:
Online just nu:

F.B.chat

Sponsra?


Är du en manlig eller kvinnlig bloggbesökare?
Man
Kvinna


Gratis toppfilm


Sök i arkivetFollow on Bloglovin

Joina Dekenans af Gurudas på Facebook


eXTReMe Tracker

RSS 2.0