Messed up ghost

 
 
 
 
Helsingborgs pridefesival. Faggets.
 
 
Men allvarligt talat. Ambulans killar/tjejer hade det mysigt och alla brydde sig och åt choklad. Alla var redo på katastrof. Men nej, not to night.

Ps
 
Något måste ha hänt i andalusien när jag hade en annan kropp. En ny blue sister därifrån. Lite mer krig och peppar. Men en ny sis. Spanjorer och vikingar????
Den första tillber en ökenreligion från 600 talet, inget black magic ögekenreligion, lite mer insnöat. Mohammed och de sju rövarna. 
 
Sov sött?
 
Ps.
 
She is a cunt. Cry like a baby in da catastrof...
 
 
 
 
Buchan, the and the Schotish freaks
 
Ps.
 
Jag litar inte på judar och araber. Skicka dem till IS. Lite halshuggninggs party. Ha ha


Vart är sessan i ankdammen?

 
Fullmåne över Lunds central. På väg hem från jobbet.

 
Godisfrossa på jobbet. Än så länge är det en groda. Men vart i dammen är sessan?
 
 
Nej, jag har inte glömt er, varken fyrbenta eller tvåbenta hundar. Stort grattis på jyckens dag.
 
Ps.
 
 
Min gruppfotograf har varit i blåsväder och visat tuttarna i demons ;-) Hon är en av förgrundsfigurerna i den feministiska aktionsgruppen Femen, som protesterar mot bland annat rasism, trafficking, diktaturer och teokratier.

Heja heja.
 
 
God natt önskar katten.
 


Reptile smile

 
Jag såg nyss en kvinna gråtande utanför ett varuhus. Någon hade ryckt upp förvaringsskåpets plexiglasdörr och hon hade blivit bestulen på sin mobiltelefon och märkeskläder. Förvaringsskåpet var klent. Något att tänka på när du är ute och shoppar nästa gång.
 
Annars undrar jag om vi ses på lördag i Kristinanstad och på Expo syds reptilmässa

Det blir alltid några bira sen efteråt med trevligt "kallblodigt" folk..
:-)


Kraftdjur

 


Demonic dagger

 
 This dagger is one item from my private occult collection, a rare "Phurba/Demon Dagger". Not to play around with exactly.

Read more about the knife...

Thanks brother Nadsinga.

 
 
 Relaterad facebooksida "Skymningszonen".


Akutsjukvårdares galghumor

 
 
Idag hade vi vak på på en brottsling och kriminalvården hade ansvar för att hålla koll så inga rymlingar skedde, Vi hörde dock senare på kvällen hur "pliten" snarkade högt och tydligt. Vi smög in som några busiga Lucior och gav brottslingen ett tyshetstecken och rullade ut brottslingen till ett annat rum. När "pliten"  vaknade så höll han på att få hjärtinfarkt. Det bör nämnas att det inte var någon grov brottsling och att hon hade ett brutet ben.
Dagarna innan så kom brottslingen stappalande i korridoren med pliten bredvid sig. Jag frågade om jag skulle slå ner vakten åt dig lite skämtsamt. Hon sa att hon ändå inte skulle komma så långt med sitt brutna ben. Pliten bara skrattade.

 
 
Slunotering:
Ofta är de som jobbar inom kriminalvården små fnattar med mindivärdeskomplex ungefär som såna som jobbar som vanliga vakter som inte klarade att bli orinarie poliser.


Kvällens animaliska bilder

 
Eeeeeh Vem jag? Bamse fem minuter efter han tömt hela sin lösa tarm på min andra matta.

 
Mina katters nya mat- och vattenhörna. Jo, katter gillar cirkulerande/rörligt vatten och dricker mera och håller njurarna friska. Det finns en cirkulationspump i vattnet, en akvarium vattenrenare.

 
Beware :-)
 

Relaterad facebookgrupp "Djurvänner".


Efterlysning på spännande, vackra och magiska bilder

 
Denna datura stramonium fann jag mitt i stan i Helsingborg city idag och vill delge dig dessa bilder på denna "häxörten".

Jag skulle tycka det vore spännande och kul för oss alla intresserade människor kunde skicka in sina egna privat bilder i facebookgruppen Spiritus,https://www.facebook.com/groups/1374232216176622/

Då kan vi alla förundras av moder natur och alla fascinerande fenomen som du säkert har på din hårddisk eller mobil.
Skriv gärna en text till dina bilder, men skippa reklambilder helst.

Detta uppropet går ut till flera tusen människor och vi kan alla sen kika in mellan varven Smiley smile

So shoot.

Ha en fin sensommarafton.

 


Nära döden upplevelse och hematom blues


Dont let the sun go down on you :-) Här höll jag på att drunkna i helgen som var. Trillade i drickat med käder och allt och sen var det nästan omörjligt att ta sig upp igen. Som tur var var det några som såg mig och drog upp mig. Det är ju bara en kajkant. Som tur var så var det bara min mobil som dog och jag slapp blev ytterligare ett drunkningsoffer denna sommaren. Min Samsung dog med jag hade en splitter ny LG lur hemma och alla nummer var kvar på simkortet. Lite kul där SIMkortet.
Men lagom kul var själva händelsen inte. En solklar nära döden upplevelse och ni kunde faktiskt förlorat er favoritbloggare och mina husdjur sin husse.
Jag är tur nog en relativt duktig simmare och sjönk inte ner mot botten vid kajkanten och alla cyklar folk slängt i där.


Hmmm. Snacka om hematon/blåmärke. Lite blåmärken och skrubbsår överallt efter räddningsaktionen. Sa inget på jobbet utan sa bara att jag badat och slagit armen i en brygga.

Det var nära denna gången, men jag har redan ett hum om hur min död kommer att bli. Vi ska ju alla dö förr eller senare. Aiiiggght?


Trevlig helg freaks

 


Ursäkta, vart sa du att du ville stoppa upp den?

 
Ursäkta vart sa du att du ville du stoppa den tempen?
 
 
Ont i knät igen, men är på rätt ställe iof. Sprungit på stan med bl a 2 poliser för att fånga upp en snubbe som smet med en bruten rygg. Aj, aj.
 
 
Alla tåg var krångel. Tvungen att sova i stan igen. Gaaah. Bilden är tagen på Knutan inatt. Vet i fan vad som hänt. Tack för att du föddes under samma tidsepok som mig igen Henke :-)

 
 
 
 


Slutsnyltat på gratis film

Jag, såväl som du har märkt att de släck ner många sidor som visar streamad film gratis har släcks ner. Även denna bloggs filmsida är nere nu. Rätt ska ju vara rätt. Hur kul är det kanske att lägga ner en massa tid och pengar på sitt jobb att göra en bra film och sen när den är klar så ligger den rätt snart till gratis allmän beskådan på nätet. 

Dreamfilm har myglat sig runt en del av detta och kör på tills det bittra slutet. Kolla http://dreamfilmhd.org/
 
Och hey hey, glöm inte popcornen ...
 
 
 


Black magic plants

 
Morning glory
 
 
Datura stramonium
 
Releterad facebook sida...

Skymningszonen
Nämen, nu har de verkligen landat och invasionen har inletts.

 
De har landat nu från "other space" eller en liten pik till Sthlm. skins ökända helikopterplatta :-)
Nämen, vart kan detta kortet ha tagits på ett katstrofsteams landningplats tror du?Helikopterplattan i Gamla stan, Sthlm.
 


Stockholm Låten "Skinheads" i bra ljudkvalité, med bandet Agent Bulldogg.

Det här är opolitisk Oi! så ta det lungt med höger/vänsterextrema kommentarer och njut av musiken istället!
 
Se journalisten Ciccis intressanta dokumentärfilm "Skinheads - 25 år senare. (Stockholm Skins)"  på bloggens facebooks version.

Om filmen
I dokumentären "Skinheads" följde journalisten Cicci Renström Suurna ett skinheadsgäng i Stockholm i slutet av 1980-talet. Nu får vi åter träffa Kenta och Göran.
 


Another kind of blues

 
 
 
 
 


Trauma- och dramateamet

 
Från det ena till det andra. Jag har slagit bootsen i taket under några dagar med gothare och rockabillys på söder och fått en ny äkta vän som inte backar när man behöver en vän (ingen nämnd, men ingen glömd). Han liknar faktiskt Wolverine och har ungefär likadan själ som mig och vi har nog inte skrattat så mycket båda två på länge.

 
Första dagen sen på jobbet så hade vi fått en patient som varit med om en allvarlig bilolycka och det har varit blodigt.
Slut på leken och det roliga med andra ord.


Yttersta Norr

 
Thule och Ultima Thule, "yttersta Thule", är ett begrepp inom grekisk och romersk mytologi som används för att beteckna ett landområde längst i norr eller väst.

Dokumentär om Ultima Thule, inget rockband i världen har tagit emot lika mycket skit som dem.
 
"The truth is out there".

Fox Mulder.


"Ghostbuster"


Jag har haft fint besök i helgen. Från Änglagård, http://www.retreat.nu/ 


Elefantgräs och dammluckor som behöver öppnas igen...

 
Jag var och skämde bort mig själv lite idag och till mina paddor genom att besöka Plantagen i Rydebäck och köpte hem lite elefantgräs där. Visar några bilder på deras stora koikarpdamm med vattenfall och allt. Fint?

 
 
Min lilla sköldpaddsdamm på balkongen och dess nya prydnad. Gräset kan bli upp till 180 cm. högt. Hur många sköldpaddor kan du se på bilden?
 Gräsets latinska namn är Miscanthus sinensis. Läs mer om sorten här...
  
 
Någon som vet hur man gör krusbärskräm? Många bär i år på min balkongbuske.

 
Nu lägger ner tjafset nu babygirl. Vi vet båda att vi tänker på varandra och inte mår sådär 100 av situationen. Så sänk garden och hör av sig. Det hela bottnar i en skitsak och jag vet du tjuvläser bloggen :-)
Ack, ack för dessa tempramentsfulla kvinnofölk.  Pöss, pöss på dig med ;-)
Fotot är tagit i LA militärlager -93.

 
Ha en fin kväll. Vy från min trädgårds balkong.

 


75 + och punks not dead


Panter punker

 
 
Goofy pizza


Holiday in?

 
Något för dig? Jag begriper inte ens vad det är. :-)
Määä, sa fåret.
 
 
Nä, nu tar jag semester.
Kontraster

 
Här spenderade jag natten i väntan på att komma iväg till jobbet i tid under tidiga helgpass, Malmö central. Det låg tom en man och sov under bänken jag satt på. Dessa zigenare hade dessvärre inget jobb att gå till annat än att sitta utanför din butik och hälsa dig med ett "hej, hej" i förhoppningen av att få några spänn. Vakterna är schyssta i Malmö central och lät alla sova och med en väckning klockan 05:30. Det var bara kaffet på bänken som saknades. Här kan nog Helsingborgs G4S vakter lära sig något. De är nämligen glada över att slänga ut folk från Knutan och ibland brotta ner dem, sparka på folk och fängsla dem med handbojor.


Ho, ho, någon där?

 
Malmös största ribba syns utnför centralen.

 
En mindre utvildad version av mig på jobbet under dagen ;-)


Serialkiller karriären

 
Ledig idag och chillar. Passar på och glo lite spännande på tvättmaskinen. SvT har som vanligt inget spännanse att erbjuda fast man pyntar Tv licens och allt, kanske. Ha der gött folket i mitt regniga fosterland. 
Sune mördarsnigel är ute och letar nya offer i sin "serialkiller" karriär. Han gillar när det är lite fuktigt ute sa han.
 


Lika bra att sjösätta eländet.
 


Saving private Sternotherus odoratus

 

Idag har vi årets varmaste dag (29,6) och en liten krabat hade tur idag. Just denna arten är kända för att vara skickliga klättrare och ja, den är fullvuxen. Jag hittade denna på golvet när jag skulle flytta ut min sköldisar till deras utomhusdamm. 


Här får de riktig sol och riktigt UV-ljus. Läs mer om dessa varelser i ett tidigare blogginlägg.
 

Och så dagens överkurs...
Vilken av dessa tre jyckarna tror du är flockens ledare (förutom matte), den amerikanska bulldoggen, gatukorsningen doggo argentino/amstaff eller dvärgpudeln som strosade på Lunds perrong?
Give a dog a bone.
 
 
My Tarzan, you Cheetah. Dont forget! ;-)

Relaterade grupper på facebook...
Djurvänner och Raptor.
 

Trevlig helg folks. Sola försiktigt och drick mycket (inte bara bira).Grattis på födelsedagen MLite djurisk grovhångel


Jahapp, nu kan man lägga till att man är akutsjukvårdare i sitt CV. Annars är jag utbildad i krigssjukvård och jobbat som vanlig utbildad uska. Ack ack.

 
Lite blodigt grovhångel i armen. ;-)


Morgonvy på väg till jobb.


Lite djurisk grovhångel på väg till jobbet. ;-)
 


Skånska bombdåd


Denna är tillägnad de boende på Rosengården, HBG. Peace. Det nionde bombdådet under en kort tidsperiod i Helsingborg. Läs mer om detta dådet och alla smällar sen nyår i Helsingborg.

 


In a coma

 
Min tillfälliga övernattningsplats. Det var krångel med kollektivtrafiken. Jag som aldrig tidigare inte ens legat inlagd på sjukhus innan. Snälla kollegor man har som fixade till det (mer än man kan säga än om mina sk. vänner). Jag fick en hel sal och min säng är 3:2 (sjukhus snack) Sen var det bara att ringa så kom nattpersonalen som ett skott med en insomningstablett.
Zzzzz...

 
 


Trevlig helg freaks ;-)
 


Skånska vyer

 
Den Skånska slätten.

 
Vid Råå, Helsingborg.

 
 
 
Råås änder hälsar så gott.
 

Skånskt träsk.

 
Höganäs kommuns ingång. Bildtolka fritt ;-)

 
Bjuvs Buddisttempel mitt bland vanliga villor och Svenssons.

 
En trötter bloggare på jobbet. Ena stunden gör man smörgåsar och i nästa stund håller man på med brutna ben, skottskador och blodiga sår.


Slö och solig söndag


Södags chillout på söder i stan.

 
Alfa gross grönsaksavdelng, stans största inomhus grönsaktstånd. Konkurerar med gatustånden utanför.

 
Chillar på söder och matar havsgamar och duvor tilldammans med en liten tös och dricker chiokladmjölk. Området kallas Lilla Beirut i folkmun.
 
 
 Dagens löp. Kan du se ljuset i tunneln? Relaterad facebooksida, SubNews.
 
 
Ha en fin söndag folks.Joina Dekenans af Gurudas på Facebook
Spådomsorakel


Blogg besökare:
Totalt:
Denna månad:
Veckans nyfikna:
:
Online just nu:

F.B.chat

Sponsra?


Är du en manlig eller kvinnlig bloggbesökare?
Man
KvinnaSök i arkivetFollow on Bloglovin

Joina Dekenans af Gurudas på Facebook


eXTReMe Tracker

RSS 2.0